Inov8 Roclite 286 Gtx Vandringskänga Svart

B0059UYXNG
Inov-8 Roclite 286 Gtx Vandringskänga Svart
  • skor
  • syntetisk
  • importeras
  • gummisula
  • hälen mäter ungefär 1
  • vattentätt och andningsbart Gore-Tex-membran
  • förstärkt tåhätta
  • meta-skaft ii midfoot stöd
Inov-8 Roclite 286 Gtx Vandringskänga Svart Inov-8 Roclite 286 Gtx Vandringskänga Svart Inov-8 Roclite 286 Gtx Vandringskänga Svart Inov-8 Roclite 286 Gtx Vandringskänga Svart Inov-8 Roclite 286 Gtx Vandringskänga Svart

SÖK

SÖK

fin franskant

Lite fint sängbord Giy Kvinnor Klassiska Penny Loafers Spänne Fyrkantig Tå Slipon Nitar Klär Dagdrivaren Tillfälliga Oxford Skor Brun
(ej rabatt)

med glasdörr

Sänghimmeln Adidas Man Rörformig Invader Rem Beige / Krita Vita Skor Bb8943
som finns i en blågrå variant.

Crystal

Blåsvart Linge Skor Kvinna Läder Balett Sko Fuschia
och matchande Etnies Marana Vulc Skatesko Svart / Vit / Gummi

överkast av sammet decokudde

Vägglampa Mannen Hög Topp Sneaker För Real Madrid Fans Shoes05
(ej rabatt)

i svartlackerad metall

Överkast bomullskvalitet med struktur från Himla

bomullskvalitet med struktur

*se villkor för rabatten hos Ellos, ibland är vissa varumärken undantagen från rabatten.

Aldrig någonsin förr vad jag kan minnas, har både mode- och inredningsvärlden bombarderats med så mycket grönt i alla dess nyanser som vi ser just nu. Allra helst ska det vara skogsgröna nyanser som minner om mossa, granbarr och boklöv, och den som vill vara riktigt trendig kombinerar de gröna nyanserna med brunt och kanske en gnutta bärnstensgut på toppen. Vill man ha en liten mildare variant av det gröna, så smyger man in lite gröna inredningsaccessoarer här och där, och kryddar på med naturlig grönska, såklart! Här nedan har jag satt ihop ett kollage med fina gröna nyheter som du hittar hos Ellos just nu. Kolla om du hittar något som faller dig i smaken!

Superfin bäddning med bäddset i Armani Jeans Mens Lågt Skuren Snörning Canvas Och Läder Logo Sneaker Nero
från serien Candice samt Salomon Mens Xa Pro 3d Cs Vattentät Spår Löpare Svart
just nu 20% rabatt på båda

EABs portar har alltid varit kända för dess höga kvalitet och hållbarhet. Vi har valt en robust konstruktion med få rörliga delar, vilket gör att det även blir ett minimalt behov av underhåll och service. Vår 10-årsgaranti är ett bevis för att vi håller det vi lovar.

Frihet i design

Idag är EAB:s portar även kända för de möjligheter som stålet, vår kunskap och flexibla produktion ger. Stora glaspartier, valfri kulör och en väl anpassad maskindrift. Vi kan med andra ord skapa en helt unik port utifrån de tankar och idéer du har. Detta tack vare att vi inte jobbar med serietillverkade portar. Vi producerar en port i taget – även om du vill ha flera av samma sort. Vår kunskap kring stål gör att vi också kan hjälpa dig med nödvändiga kringarbeten i själva portöppningen.

Port Plus

Läs mer om alla våra plus vad gäller Design, Service, Snabbhet, Säkerhet, Funktion, Valfrihet i mått och livslängd.

Förnya din port

Så lätt kan du lägga till funktioner på din port och/eller byta ut skadad del.

EAB:s hand- och maskindrivna vikportar av varmförzinkat stål för alla typer av miljöer med krav på funktion, kvalitet och hög finish

Rambyggda, högisolerade vikportar och slagportar med bruten köldbrygga. Möjlighet till stora glaspartier för maximalt ljusinsläpp.

EAB:s Slagportar och Gångdörrar i varmförzinkat stål är mycket robusta och stabila för maximal funktion och hållbarhet.

EAB:s Säkerhetsdörr SD är en varmförzinkad mycket stabil och robust ståldörr tillverkad av fyrkantsprofiler med spår för tätningslist.

En mycket säker och robust dörr som uppfyller brandklasserna: El 15, E 30, E 60. Komplettera gärna med brandglas i dörren.

EAB:s fönster är tillverkade för fasta glas i ett flexibelt och stabilt profilsystem med släta in- och utsidor, utan synliga skarvar.

Helt underhållsfria fönster av varmförzinkade stålprofiler som passar perfekt för industrimiljöer med krav på funktion och hög finish.

EABs entré- och glaspartier är mycket robusta och tål den mest oömma behandling och kan fås i utförande anpassade till övrig exteriör.

Med EABs Maskinskyddsport och nätväggar bygger du på ett mycket säkert och funktionellt sätt in robotar, maskiner och automationsutrustning.

EAB:s skjutportar av stål, håller mycket hög klass. Vi kan även erbjuda en helt skjutport helt i stål och glas för maximalt ljusinsläpp.